Rive Gauche

VÆLG DIT HOLD

Flow on that Beat

Flow på det beat

Tilføj lidt spontanitet til din yogapraksis med det, vi kalder vores signaturkursus. Gennem denne træning vil du få mulighed for at følge dine individuelle behov - tilføj dit eget twist til korte vinyasa flows, lad musikken guide dine bevægelser og lad dit åndedræt vise vejen. Kom med et åbent sind, vælg at træde ud af din komfortzone og flyd frit med på beatet!

Morning Boost

Morgen boost

En beroligende og dynamisk praksis, lidt frisk appelsinjuice efter timen samt den uimodståelige tilfredsstillelse ved at tage på arbejde med et smil på læberne. Hele vejen gennem dette livlige vinyasa flow lader vi solstrålerne lyse studiet op for at ledsage dig ind i en energigivende morgentime til at kickstarte din dag på.

Power flow

Strøm flow

Sæt fut i dine mavemuskler og mærk den brændende fornemmelse. Skru op på dette udfordrende power vinyasa hold med fokus på styrke og udholdenhed. Træn dig forbi din fysiske grænse og tag den fornyede energi med dig gennem hele din dag.

Slow Burn Hatha

Slow Burn Hatha

Boost dit humør og sænk tempoet. Udforsk forskellige asanas (positurer) ved at holde dem i 5 til 7 åndedrag, forbedr din holdning og finjuster din følelse af styrke, balance og fokus.

Mellow Flow

Mellow Flow

Dyk ned i en opkvikkende og beroligende praksis gennem kreative vinyasa flows. Forbedr din styrke, smidighed og lungekapacitet i en praksis, der vil give dig jordforbindelse. Forkæl dig selv med en stressfri pause i dit tilflugtssted midt i city.

Unwind Yin

Slap af Yin

Tag det roligt, slap af og giv slip. Slå dig til ro i den mest hyggelige af alle yoga praktikker ved at udforske udfordringerne ved at give slip gennem dybe stræk og bevidst åndedræt. Find fred i sindet og slip dine bekymringer.