Rive Gauche

Rive Gauche - fordybende Yoga Studioet

Hos Rive Gauche Copenhagen kan du give slip og dykke ned i en dyb oplevelse. Svøbt i et behageligt, dybblåt lys og omgivet af et akustisk afstemt lydsystem, kan du lade din krop og sjæl flyde med på beatet. Uddyb din yogapraksis med en rejse via musikken og opdag den introspektive og sensitive kraft i rytmebaseret yoga.

Da musik er hjertet i vores koncept, hører der en skræddersyet playliste til al vores undervisning. Følg sekvenser af vinyasa, hatha og yin med udsøgt soul-, hip-hop-, jazz- eller houseplaylister (og mange flere!). I vores intime omgivelser kan alle finde deres egen vej på vores hold med lige fra langsomme yoga sekvenser til hurtigere, energigivende power yoga, hottere end hot yoga!

Hos Rive Gauche indgår du i et hyggeligt og venligt miljø, hvor alle deltagere er velkomne til at blive både før og efter timerne og hygge sig i vores hjemlige og behagelige sofaer og nyde vores forfriskninger. Med sine vintage murstensvægge, trægulve, behagelige omklædningsrum for mænd og kvinder, store brusekabiner og gratis hud- og hårprodukter, er Rive Gauche et særligt sted for vores yogi-fællesskab, hvor du kan trække dig tilbage. Kom og nyd en feel-good oplevelse!

Vi spiller musik

Hver undervisningsgang er planlagt ud fra en særligt udvalgt playliste. Vælg dit hold og vælg din musik! Du er velkommen til at følge os på Spotify for at få en smagsprøve på vores musiske univers gennem vores ugentlige temaer, som bliver vist på vores ugeplan hver tirsdag og torsdag kl. 17.30. Hver uge giver vi dig chancen for at praktisere power flow til et specifikt musisk tema! Det kan være med udgangspunkt i en bestemt kunstner, en musikgenre, en anden tidsæra eller fx et særligt humør. Opdag poweren i at flyde med til nye og innovative playlister. Skriv dig op til vores månedlige nyhedsbrev og følg deri med i de ugentlige temaer og sikr dig din plads, før holdet bliver fyldt op!

Mød vores team

Trykke

GRAZIA MAGAZINE

(Articles)

Dua Lipa

(Video)

ONLINE ANMELDELSER