Timer

Flow on that Beat

Få lidt spontanitet ind i din yogapraksis med det, vi kalder vores signaturkursus, som er vores kerne og speciale. Gennem denne træning vil du få mulighed for at følge dine individuelle behov – tilføj dit eget twist til korte vinyasa flows, lad musikken guide dine bevægelser og lad dit åndedræt føre dig. Kom ind med et åbent sind, Vælg at træde ud af din komfortzone og flyd frit med på beatet!

Mellow Flow

Dyk ned i en opkvikkende og beroligende praksis gennem kreative vinyasa flows. Forbedre din styrke, smidighed og lungekapacitet i en praksis, der vil give dig jordforbindelse. Forkæl dig selv med en stressfri pause i dit tilflugtsted midt i city.

Slow Burn Hatha

Boost dit humør og sænk tempoet. Udforsk forskellige asanas (positurer) ved at holde dem i 5 til 7 åndedrag, forbedr din holdning og finjuster din følelse af styrke, balance og fokus.

Power Flow

Sæt fut i dine abs og mærk den brændende fornemmelse. Nå til nye højder på dette udfordrende power vinyasa hold med fokus på styrke og udholdenhed. Træn dig forbi din fysiske grænse og tag den fornyede energi med dig gennem hele din dag.

Unwind Yin

Tag det roligt, slap af og giv slip. Slå dig til ro i den mest hyggelige af alle yoga praktikker ved at udforske udfordringerne ved at give slip gennem dybe stræk og bevidst åndedræt. Find fred i sindet og slip dine bekymringer.

Book
Hold
Book