Vores Team

Nina

Nina er født og opvokset i Paris. Hun har danset ballet og moderne jazz i over 10 år. Under sit psykologistudie opdagede hun fordelene ved yoga i Los Angeles, og at yoga er den perfekte måde at forbinde mentalt velvære og fysisk styrke. Efter at være blevet Yoga Alliance 500 hr RYT i Thailand startede hun sit eget studie i København. Musik spiller en vigtig rolle i hendes liv og er hjertet i Rive Gauche: at tilbyde alle en fysisk, dybdegående og introspektiv oplevelse. 

Nicola

Nicola startede med at dyrke yoga i 2008 som supplement til klassisk og moderne ballet. Hun er en Yoga Alliance 200 hr Registered Yoga Teacher og har undervist i de seneste 5 år. Nicola færdiggjorde i februar 2022 sin bachelor i fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole. Hendes interesse for yoga går hånd i hånd med hendes nysgerrighed omkring menneskekroppen. Hun anser yoga for essentiel for at kunne bevare styrke, smidighed og indre ro i daglighdagen.

Ringaile

En stor del af Ringailes liv er hendes dedikation til kropsbevægelse gennem dans, fitness og ekstremsport. Fysisk aktivitet er ultimativt hendes yndlingsbeskæftigelse. Hun begyndte sin rejse indenfor dans ved at udforske forskellige stilarter, før hun for første gang satte sine ben i et yogastudie for 7 år siden. Yoga blev hendes daglige praksis, hvor hun lærte det virkningsfulde og skønheden i at forbinde sind og krop. Hun blev færdig som Yoga Alliance 200 RYT i Indien i 2009. 

Toni

Meagan

Megan fra Colorado er uddannet yogainstruktør fra Yogalinda i Barcelona, en uddannelse hun færdiggjorde i 2015. Siden da har hun undervist i Spanien, USA, Belgien og nu også Danmark, hvor hun bor og læser Global Nutrition and Health. Det er Meagans fortrolighed og personlige kampe, der har næret hendes ønske og passion for en karriere indenfor sundhed og wellness med en holistisk tilgang. I hendes yogaklasser, finder du såvel elementer fra hendes baggrund som sjove, udfordrende og legende bevægelser.

Malika

Malika, født og opvokset i Berlin, begyndte at praktisere yoga for at skabe balance i hendes kampsports-træning. Det der først havde til hensigt at være et supplement blev til en passion. Malika har nu praktiseret yoga i over 10 år, forelsket i de kropslige såvel som mentale fordele. Hun afsluttede sin YTT i 2019 i Thailand. I sin praksis fokuserer hun på at kombinere styrke og fleksibilitet, med tanke på at finde en ligevægt mellem krop og sind, både på og væk fra måtten.

Justine

Justine opdagede yogaen i et indisk studie da bosat i Dubai for over 5 år siden, hvor hun forelskede sig i denne praksis. Der begyndte hun en genopdagelse af sig selv, da hun langsomt åbnede sig op til livets bevidsthed. Ved oplevelsen af de overvældende fordele for hendes velbefindende, besluttede hun sig for at lære mere ved at tage sin første yoga lærer uddannelse i Dubai for to år siden. Med en baggrund i ballet og moderne dans har hun en kærlighed for det kreative aspekt af yoga og nyder at forberede sekvenser, hvor hun udforsker kroppens grænser. Efter at have undervist i Frankrig, Dubai og på Costa Rica glæder hun sig nu til at slå sig ned her i København.

Book
Hold
Book